LM kombinerat skytte


Fler skyttar från VJSK på LM kombinerat

Årets LM i kombinerat skytte för Västmanlands län hölls den 19 juni i Norrby med flera nya skyttar på plats. Mycket roligt att det var fler skyttar än det varit på flera år med 12 skyttar.

En nygammal skytt Thomas Söder var tillbaka för ta hem segern i ett mycket fint sommarväder i Norrby. Thomas har skjutit skeet under flera år men var nu tillbaka med fina 350 p. Han sköt jämnt och fint och var på pallen i både kula och hagel. Andra platsen belade Sebastian Karlsson med 339 p som efter ett par års skytte ny tog hem en fin silvermedalj. Han har tränat en hel del de senaste åren och varit med på en del tävlingar men tog nu klivet upp på pallen. På tredje plats kom Lars Björk på 337p.

På älg och råbocken. Som är kula, var det hemmaskytten Peter Eriksson som var vassast idag med 188 p. Där var Sebastian Karlsson två på 175p med Thomas Söder en poäng bakom.

I hageldelen var det Lars Björk som sköt fina 180 p med en 25:a på trapen. Andra platsen tog Thomas Söder hem på 176 vilket var en duva mindre än Lars. Roligt att en helt ny skytt Christian Höglund fick en bronsmedalj på fina 168 p.

Utom tävlan för medaljerna var det med 4 skyttar från Uppland också, där ska det nämnas att Ulf Edén var med och sköt mycket fina 378 p dagens bästa resultat.

Årets prispall vid LM i kombinerat skytte i Norrby fr.v. silvermedaljören Sebastian Karlsson, guldmedaljen till Thomas Söder samt bronsmedaljören Lars Björk

%d bloggare gillar detta: