Prova på skeet, 8 augusti 10-13

Söndagen den 8 augusti är ett ypperligt tillfälle att prova att skjuta Skeet på Stockkumla Jaktskyttebana. Vi håller öppet mellan klockan 10:00 och 13:00 för alla, oavsett om ni är medlem eller inte då skeet normalt sett inte har någon jour. Johnny och Peter finns på plats för att hjälpa till, svara på frågor och förklara regler. Inget krav på anmälan bara kom förbi, kom ihåg hörselskydd o skyddsglasögon. Välkomna hälsningar Johnny och Peter

En tanke på “Prova på skeet, 8 augusti 10-13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: